Testa annorlunda dans i Karlstad

En annorlunda typ av dans i Karlstad är så kallad poledancing. Detta hittar du på karlstadpoledancing.se. Det hela går ut på att du får dansa runt en stolpe kan man säga. Det ser lättare ut än vad det är. För att kunna göra denna dans i Karlstad krävs det att du använder dig av rätt teknik, att du har rätt styrka och att du klarar av den akrobatik som krävs. När man utför poledance så blir det som en slags träningsform, eftersom du använder dig av hela din kropp när du gör det. 

Det är stolpen i sig som är utgångspunkten och så använder man sig av dans och rörelser kring denna. Även på den och med den sker denna dans. Du kan gå kurs i denna dans i Karlstad.

Äldsta dansskolan i Värmland

På karlstadpoledancing.se finner du Värmlands äldsta och första poledancingskola. Om du går en kurs i denna dans, så får du dels lära dig att just dansa, men du får även lära dig att kontrollera din kropp på ett bra sätt. Du kommer att lära dig att utföra olika akrobatiska övningar kring och på stolpen, vilket även ger dig en god och effektiv träning. Denna form av dans i Karlstad passar både killar och tjejer. 

Det finns olika kurser, med olika svårighetsnivåer att välja mellan. Har du redan gått en kurs, eller två så kan du ta svårare nivåer och lära dig mer avancerad form av dans kring stolpen. Detta är en rolig form av dans så väl som träning, så varför inte testa?